Boliger med fullservice.

En enklere hverdag

bg6.jpg
På Bytage Arendal legger vi forholdene til rette slik at du kan nyte livet. Hotelltilværelsen med fullservice blir en del av deg. Vi gir deg muligheten til en reise gjennom hotellets fasiliteter, opplevelsen og ekstra service gjør din hverdag til et eventyr. Sammen med deg skaper vi din nye boligtilværelse, der trivsel, trygghet og livskvalitet er med på å forme ditt hjem. 

Fullservice konseptet er tilpasset din nye boligtilværelse, hvor du får en enklere hverdag.

Velkommen til Bytage Arendal!
bg8.jpg

Din bolig, ditt eventyr, din resort

k2.jpg k1.jpg bg9.jpg
På Bytage er din bolig mer enn bare en bolig
Boligen er designet for din livsstil, arkitekten har hørt på deg og erfaringer fra våre hotellgjester for å skape din perfekte bolig. Her finner du et innbydende inngangsparti med god takhøyde, delikate farger og friske blomster. Heisene tar deg opp til din bolig med omrammet inngangparti, dørlås med nøkkelkort og porttelefon. Inne i boligen finner du soverom med bad og walk in garderobe. Den åpne kjøkkenløsningen gir en god romløsning med mange muligheter for innredning. I stuen har vi gjort klart for gasspeis og plass til go' stolen din. Store vindusflater fra gulv til tak gir gode sanseopplevelser. Vi har også satt inn egen telefon hvor du enkelt når hotellets resepsjon, velværeavdelingen, gastrobaren med mer. Hver leilighet har direkte utgang til egen terrasse eller balkong. 

Vi gjør din bolig innholdsrik
I tillegg til boligen får du tilgang til hotellet og ulike fellesområder inne og ute. Her finner du Velværeavdeling med spa, treningssenter, boblebad, utendørs infinitybasseng og takhager. I hotellets første etasje finnes resepsjon og lobby, Gastrobar med matservering, øl og vin, møte og selskapslokaler mm. Som boligeier får du også spesialpriser på overnatting til dine gjester, rabatt kort på mat, velvære, trening og bading. 

Fellesområdene blir smakfullt innredet med en moderne og harmonisk stil tilpasset de mange anvendelsesområder. Her kan du koble av, treffe kjente og lese dagens aviser. I lobbyen har du tilgang på vann, te og kaffe. Hver torsdag får du mulighet til å steke deg Bytage`s vafler.

Vi ønsker deg alltid velkommen hjem
I lobbyen blir du ønsket velkommen av hotellets egne resepsjonister. De skal ikke bare sørge for at du trives, men også bidra med ulike ærender og gjøremål. Dette kan være alt fra å vanne blomster når du er på feire, bestille taxi eller kanskje hente varene dine. Resepsjonisten kan også formidle tjenester som renhold og vaktmester samt bistå i planleggingen av arrangementer og selskaper.

Din trygghet, vårt miljø
Bytage Arendal er et nytt boligprosjekt med hotell og boliger under samme tak. Det legges opp til en rekke løsninger som ivaretar din trygghet. Eksempler på dette er døgnbemannet resepsjon, porttelefon, fullsprinkling, direktevarsling og kameraovervåkning. På Bytage Arendal kan du føle deg trygg. 

Ønsker du at noen skal ha tilgang til boligen din når du ikke er til stede, kan en ekstra nøkkel oppbevares i resepsjonens safe. Ved reiser kan Concergie se etter din bolig, hente posten og vanne blomstene. 

Slik fungerer fullservice

bg7.jpg
Bytage Hotelldrift AS er ansvarlig for driften av fullservice konseptet. Hotellet ansetter kvalifisert personell og har ansvaret for tilsyn og vedlikehold av fellesområdene. Resepsjonist er tilgjengelig for beboerne hele døgnet, og til faste tider for avtalte gjøremål.

Fullservice grunnpakke. 
Resepsjonist/ Concierge vil hjelpe deg med enkle tjenester fra resepsjonsområdet. De vil påse at vann, te og kaffe er tilgjengelig i fellesområdene, at du finner dagens aviser og ukens magasiner, samt bistå med formidling av ulike tjenester. De vil og i samarbeid med sameiet ta initiativ til ulike sosiale aktiviteter, som sammenkomster, felles trening, galleribesøk, byvandring, ulike invitasjoner og foredrag. Fullservice grunnpakke er ditt faste tilbud som for tiden ligger på kr. 990,- pr mnd.

Fullservice ekstra
Det vil i tillegg være tilgjengelig en Fullservice ekstra meny som beboere på Bytage Arendal kan benytte seg av for å skreddersy sin egen livsstil. Dette vil være tjenester som: renhold og renseri, velvære og treningssenter, innkjøpsassistanse, fraværstjenester, vaktmester, gjesterom, catering, blomster abonnement, frokost, lunsj og middag for å nevne noe.

Disse tjenestene bestilles i resepsjonen, pr telefon/ epost og betales etter prisliste. Les mer om hva fullservice innebærer i brosjyren ”Beskrivelse Bytage Arendal” som ligger vedlagt prospektet.
k3.jpg k4.jpg
k5.jpg
k6.jpg

***** Radisson Blu Resort Arguineguin Gran Canaria

k7.jpg
Som leilighetseier på Bytage Arendal har du tilgang til vår femstejerners leilighet på Radisson Blu Resort Arguineguin, Gran Canaria 1 uke i året!* Du betaler kun en andel av felleskostnadene. For tiden er disse 750,- kr for din uke (etter dagens felleskostnader og eurokurs). Du betaler ingen kostnader utover eventuelle egne tilleggstjenester og reise.

Radisson Blu Resort Arguineguin Gran Canaria har 125 luksusleiligheter med en unik og praktfull beliggenhet. Sol og utsiktsforholdene er perfekte. På resorten finner du flere bassenger, restauranter, spa og treningssenter. Vær og klima er noe av det mest stabile du finner.  Nydelige strender og deilig sol venter på deg..

*Tilleggstjenester betales direkte til Radisson Blu Resort Arguineguin. Din andel for din uke bilr belastet deg direkte fra Arendal Maritime Hotell Drift AS en gang i året.


*Selger tar forbehold om endringer. Alle bilder og 3D er kun ment som illustrasjon.

SIGNATURE COLLECTION by Halvor Bakke

I år er jeg mer stolt enn noen gang av å presentere ny katalog og nyhetene i kolleksjonen, Signature Collection by Halvor Bakke. Denne er enda mer komplett og eksibel enn før. Du kan møb- lere i en koselig stil så vel som stram. SCbyHB har samstemte sto er, og du må gjerne blande sto er på møblene innen samme fargeskala. Det gir nemlig en spenning i rommet – og du får en helhet du har skapt selv.

Kolleksjonen er i det hele tatt ren, enkel og ukomplisert. Min inspirasjon til SCbyHB har jeg hovedsakelig fått ute på reiser, men også fra egne behov og ønsker.

Sammen med Bohus bruker jeg mye tid på å utvikle kolleksjonen. Jeg vil gjerne trekke frem samarbeidet med Marianne Stensrud og Frank Ove Lind på Bohus’ hovedkontor. Vi jobber tett og langsiktig. Ja, det gjør kolleksjonene kommersielle, men også at SCbyHB blir opprettholdt med mitt uttrykk.

Et drømmehjem skaper du ved å følge magefølelsen – og ikke nødvendigvis gjennom å være opptatt av trendene. Hold deg til en stil du trives i. For om du skal klare å få helhet, må du velge den stilen du liker best.

Jeg håper SCbyHB kan inspirere deg til å få et hjem du er stolt av!

Lykke til i dine valg. 
link6.jpg