LEILIGHETSSTANDARD:

l1.jpg
l2.jpg
GENERELT:
Det leveres hvitmalt listverk med synlig innfesting. Elektrisk anlegg leveres iht. gjeldene forskrifter. Måler for avlesning av forbruk tappevann, fyring og strøm plasseres i felles teknisk rom eller på hensiktsmessig sted i leilighet. Det leveres ca. 1 meter skyvedørsgarderobe klar for innredning pr. inntegnet sengeplass. Hvitmalt glatt innerdør/ skyvedør leveres i alle leiligheter. Videre leveres det vannbåren varme i gulv på alle rom utenom soverom og bod.

KJØKKEN:
Det leveres kjøkken med et moderne uttrykk. Hvite glatte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer leveres som standard (her inngår koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl- og fryseskap). Leveransen kan tilpasses som tilvalg (løsning, fronter, benkeplate, hvitevarer, kum, kraner med mer.)

BAD:
Det leveres bad med et moderne uttrykk. Møbel med sku er i hvit utførelse, og speil med lys over/ i speil og strømuttak på vegg. Dusjhjørne i 90*90 cm med dører i klart glass. Vegghengt toalett. LED downlights i tak. Nedsenkede fliser i dusjsone. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Leveransen kan tilpasses som tilvalg (møbel, vask, toalett, kran, dusjgarnityr, fliser med mer.)

GANG, STUE OG SOVEROM
Gulv: 1 stavs eikeparkett.
Vegger: Sparklet og malt, fargekode 0502-Y.
Tak: Sparklet og malt betong/gips, fargekode 0502-Y, synlige v-fuger.

INNVENDIG BOD
Malt utførelse. Inneholder tekniske installasjoner og/eller føringer/ kanaler, disse kan være synlige. Synlige v-fuger i tak og på vegg.
*Det opplyses om at tre leilighetstyper ikke har bod i leiligheten, men i nærliggende rom i samme bygg. Disse får ikke parkett på bodgulv.

TEKNISK BESKRIVELSE
Leveransen er utført i henhold til gjeldende forskrifter. Bygningen utføres med bærekonstruksjon hovedsakelig i betong, stål og tre. Det vil bli synlige v-fuger i innvendig tak ved platedekkeskjøter i betong. I enkelte tilfeller kan det forekomme vertikale fuger som dekkes lik øvrig vegg. Søyler utføres av plasstøpt betong eller prefabrikkerte betongelementer, alternativt benyttes stålsøyler.
Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, alternativt leveres isolert betongelement. Utvendigfasademateriale er i kombinasjon av teglstein og tre. Fasadedetaljer er i andre materialer. Det isoleres i henhold til forskrftene.
Balkong: Rekkverk leveres med stolper i aluminium. Glassfelter leveres i forskjellig utførelse av klart/frosset glass. På gulv leveres ubehandlet betong.
Terrasse/markterrasse: Rekkverk leveres med stolper i aluminium. Gassfelter leveres i forskjellig utførelse av klart/ frosset glass. På gulv leveres på betong, betongheller, tre og/ eller galvaniserte rister.
Yttertak: Yttertak er utført iht. Forskrifter.
NB! Innvendige takpartier hvor oversiden er eksponert mot det fri kan bli nedforet og isolert. Dette gjelder spesielt ved terrasser og enkelte inngangspartier.
Innvendige lettvegger: Innvendige lettvegger har stålstendere og er kledd med gipsplater.
Varme: Boligene oppvarmes med vannbårenvarme i gulv i alle rom med unntak av soverom og bod*. Det leveres opplegg for propan/ gass fremlagt på hver balkong med mulighet for påkobling av gassgrill, terrassevarmer og innvendig gasspeis. Innstallasjon av gasspeis fra påkoblingspunkt på balkong kjøpes som tilvalg (avgassrør, ventil, rørføring, peis mm.).
Luftbehandling: Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning, montert i himling på bad eller i teknisk rom. Alternativt leveres felles ventilasjonsanlegg.
VVS: Fordelingsskap for varmt og kaldt forbruksvann samt varme, plasseres i bod- eller bad. I enkelte leiligheter kan dette av tekniske årsaker være nødvendig å plassere i andre rom. I leveransen medfølger målere for varmt tappevann og vannbåren varme i hver leilighet. Anlegget vil bli tilknyttet det lokale  fjernvarmeanlegget.
Sanitær: Det installeres stoppekraner i alle leiligheter med rør-i-rør system for alle vannledninger.
Røykvarslere: Hver bolig leveres med brannvarslingssystem som er koblet opp til byggets brannvarslingssystem.
Brannslukking: Det leveres brannslukningsapparat i hver bolig.
Sprinkleranlegg: Det leveres sprinkleranlegg i alle leiligheter og fellesrom i henhold til gjeldende forskri er.
Vinduer og vindusdører: Alle åpningsvinduer har godkjent barnesikring.
Lydvegger: Skilleveggene mellom leilighetene består i hovedsak av betong, men kan forekomme i gips og stål. På brannvegg leveres synlig elektriske føringer.

VI LYTTER TIL DINE ØNSKER
En av fordelene ved å kjøpe ny bolig er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter for at du skal få en leilighet som er i tråd med din personlige stil og smak. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.
Dette kan tilpasses: Parkett
Farge på vegg Kjøkken Innredning på bad Elektro
Fliser på bad og evt. kjøkken

*Selger tar forbehold om endringer. Alle bilder og 3D er kun ment som illustrasjon.
l3.jpg

NÆROMRÅDE:

n1.jpg
n2.jpg
n3.jpg
ARENDAL - VÅRT MØTESTEDBYTAGE

Arendal har en svært sentral beliggenhet i Arendal sentrum. Det er kort vei til alt Arendal har å by på: butikker, kaffeer, restauranter, bibliotek, kino og mye mer. Den hyggelige byen med sjarmerende butikker, kafeer og restauranter ligger bare noen spaserskritt unna. Byen er i vekst og fremstår som en hyggelig og familievennlig by med en rekke fasiliteter og gode rekreasjonsmuligheter!

Amfi Arendal åpnet våren 2005 og ligger i sentrum av Arendal. Kjøpesenteret inneholder 70 butikker, café, lege, treningssenter. I sentrumsområdet finner du også flere hyggelige spisesteder som Blom Restaurant og Mør Biffhus. For et ytterligere servicetilbud ligger de øvrige sentrumsgatene innen rekkevidde og Stoa en liten kjøretur unna..
Vi bygger flotte 2-, 3- og 4-roms leiligheter med høy standard etter ditt ønske!

Området er fylt med ulik bebyggelse med umiddelbar nærhet til pulserende byliv, havet og Arendals spesialiteter. Alle leiligheter vil få utsikt ut over ulike deler av Arendal Sentrum. Enkelte med spektakulær sjø utsikt.

KNUTEPUNKT

Gangavstand:
Togstasjon - 700 meter
Busstajon - 150 meter
Matbutikk - 150 meter
Amfi Arendal - 150 meter
Arendal Kino - 400 meter

Kjøreavstand:
Oslo - 3 t 20 min
Kristiansand - 45 min
Kjevik - 45 min
Torp Sandefjord lufthavn - 1 t 50 min
Gardermoen - Grand Canaria - 5 t 25 min.
n4.jpg